Пробиотик Комплекс 10 милиарда активни бактерии HAYA LABS / 30 бр.

  • Марка: HAYA LABS
  • Кат. номер: HAYA LABS 10 Billion Acidophilus & Bifidus Probiotic Complex / 60caps.

ВАЖНО: ПОРАДИ ЗАСИЛЕНИЯ ИНТЕРЕС - ПОРЪЧКИТЕ СЕ ОБРАБОТВАТ С 1 ДЕН ЗАКЪСНЕНИЕ

 

До 70 процента от имунните клетки се намират в червата. Чревните бактерии също играят важна роля за поддържането на силна имунна система. Ако през зимните месеци те са заети да се борят срещу нашественици, имунитетът отслабва.

 

Проучвания показват, че пробиотиците с повече щамове значително скъсяват настинките и намаляват остротата на симптомите.

 

10 Billion Acidophilus & Bifidus Probiotic Complex oт HAYA Labs e продукт проектиран да осигури балансирана комбинация от преобладаващите чревни бактерии. Редовният прием на 10 Billion Acidophilus & Bifidus Probiotic Complex може да помогне за поддържане на здрава чревна флора.

 

Функции и предимства:
 

  • Балансира „добри и „лоши” бактерии в организма
  • Намалява количеството „лоши” бактерии
  • Предпазва от чревни инфекции
  • Повишава броя на полезни бактерии
  • 10 милиарда в капсула
  • 4 вида полезни бактерии

 

Идеалния вариант е хората да избягват фактори нарушаващи техния бактериален баланс. За съжаление това е трудна мисия в 21 век. Алкохол, антибиотици, кофеин, противозачатъчни, консервираните храни наситени с мазнини и прости въглехидрати са само част от предпоставките за нарушаване функциите на здравата чревна флора.  

Когато загубите "добрите" бактерии в тялото си (като след като се вземат антибиотици, например), 10 Billion Acidophilus & Bifidus Probiotic Complex ще Ви помогне да ги замените. Продуктът е проектиран да намали броят на "лоши" бактерии в системата, които могат да причиняват инфекции или други проблеми. Успешно помага да се балансират "добри" и "лоши" бактерии и да се поддържа правилното функциониране на процесите в организма.

Lactobacillus acidophilus (6 милиарда) и Lactobacillus paracasei (600 милиона) подпомагат храносмилането и разграждането на веществата в тънките черва. Също така, предпазват от развитие на гъбични инфекции.
 
Bifidobacterium bifidum (2,8 милиарда) и Bifidobacterium longum (600 милиона) обитават дебелото черво, като предпазват от заразяване с вируси и стимулират дейността на имунната система.
 
Една доза = 1 капсула
 
Начин на приемане: 1 до 2 дози дневно, 30 минути преди хранене
 
Дози в опаковка: 60 капсули
 
Предпазете се от нарушаване на Вашата чревна флора и храносмилателната система като цяло! Погрижете се за себе си още днес, за да водите един качествен и пълноценен живот! Поръчайте10 Billion Acidophilus & Bifidus Probiotic Complex на гарантирано най-ниска цена!
 
Състав: Lactobacillus acidophilus; Bifidobacterium bifidum; Bifidobacterium longum; Lactobacillus paracasei
 
Не превишавайте препоръчителния дневен прием!

Всички марки, които предлагаме са с дългогодишна история, опит и собствени изследователски лаборатории.

Информация за производителите:

16,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Пробиотик Комплекс 10 милиарда активни бактерии HAYA LABS / 30 бр.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!