Мулти Витамини с Витамин A, C, E, D-3, Цинк + Селен PURE NUTRITION / 50 бр

  • Марка: PURE NUTRITION
  • Кат. номер: PURE NUTRITION - DAILY VITAMINS - 50 ТАБЛЕТКИ PN7710

ВАЖНО: ПОРАДИ ЗАСИЛЕНИЯ ИНТЕРЕС - ПОРЪЧКИТЕ СЕ ОБРАБОТВАТ С 1 ДЕН ЗАКЪСНЕНИЕ

 

Какво да очакваме от Daily Vitamins na Pure Nutrition

 

Daily Vitamins може да бъде най-добрият ви спътник в модерното ежедневие, изпълнено с преработени некачествени храни, забързан и натоварен начин на живот. Много от нас нямат възможността да следят за правилния си хранителен режим като по този начин се лишават от необходимото количество витамини, минерали и други микронутриенти. За да може човешкият организъм да функционира пълноценно и тялото Ви да е здраво и жизнено е изключително важно да го захранвате с необходимото количество от незаменими витамини, минерали и антиоксиданти.

 

Витаминният комплекс на Pure Nutrition има формула, която съчетава идеалното съотношение необходимите за тялото витамини и минерали

 

Daily Vitamins съдържа всичките ключови витамини в достатъчни дози, за да се покрият нуждите на тялото. Във формулата всключени потентните форми на витамини А, D, C, Е, К и целия B-комплекс. Pure Nutrition Daily Vitamins съдържат и ключови минерали като калций, магнезий и цинк, без които тялото не може да бъде в оптимален режим на здраве и жизненост.

До голяма степен, преработената храна, освен че е бедна на витамини и минерали, бива лишена и от храносмилателните ензими, които са унищожени по време на термична и друга химична/механична преработка. Това нарушава храносмилателната дейност на организма и намаля усвояването на хранителните вещества, именно затова

 

В дневната формула Daily Vitamins е включен бленд от храносмилателни ензими

 

Те значително ускоряват процесите на разграждане в стомашно-чревния тракт и превръщат храната Ви в по-пълноценен източник на живот.

Daily Vitamins осигурява дневните нужди от витамини, минерали и ензими за човешкото тяло и всички тези микронутриенти са събрани в една единствена таблетка. Таблетките на Daily Vitamins са със специално таблетно покритие, което позволява тяхното по-лесно преглъщане и по-качественото им усвояване в организма.

 

Начин на употреба: 1 таблетка дневно с храната, за предпочитане със закуската.

 

Всички марки, които предлагаме са с дългогодишна история, опит и собствени изследователски лаборатории.

Информация за производителите:

17,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Мулти Витамини с Витамин A, C, E, D-3, Цинк + Селен PURE NUTRITION / 50 бр
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!