CVETITA HERBAL - БЪЛГАРИЯ

CVETITA HERBAL - БЪЛГАРИЯ

Cvetita Herbal - Нашата мисия има за цел да помогне на хората да водят здравословен начин на живот.

 

Хората в България са едни от най-малко спортуващите в Европа, водим и по консумиране на вредни храни и тютюнопушене сред младите хора.

 

Ежедневно си поставяме за цел преборване на проблемите в съвремието, свързани с храни с ниско качество, понижената физическа активност на обществото, претоварване, стрес, понижен имунитет на организма в резултат различни вируси и бактерии и замърсена околна среда, репродуктивни проблеми и др.

 

Предлагаме наши собствени качествени продукти - течни екстракти, пробиотици и продукти на капсули. Течните екстракти са изцяло натурални билкови екстракти. Разработени по специална технология, благодарение на която се запазват полезните вещества от билките в готовия продукт. Така се създава качествен, натурален продукт, най-важното без изкуствени консерванти и оцветители. Една част от използваните билки за извличане на продуктите са с изцяло български произход, известни в цял свят със своите качество - Бабини зъби. В пробиотичната серия се използва най-силния щам на бактерията Бациликус булгарикус. Винаги се стремим да предлагаме изчерпателна, подробна и качествена информация за ползите от продуктите, както и обща информация, целяща запознаване на повече хора с цялостното значение на грижата за здравето.

 

Екипът се увеличава постоянно. Всеки се стреми да се развива в областта, който го вълнува, да се обучава допълнително, да дава нови, интересни предложения, съобразени с цялостната идея и мисия на фондацията.

 

Основните ни таргет групи са три:

- Хора, които търсят, харесват, оценяват и се интересуват от всяка наша инициатива и дейност. Хора, които търсят натурален начин за подобряване качеството си на живот.

- Втората група са хората, активно спортуващи, стремящи се към постигане на определена физическа форма, спазване на определен хранителен режим, за постигане на максимални спортни резултати.

- Третата група са хора с активно ежедневие, подложени на стрес, търсещи качество.

 

Нашата мисия е да помогнем на хората да водят здравословен начин на живот.

 

»»» Вижте всички продукти на »»» Cvetita Herbal в нашия каталог

 

Уеб сайт Cvetita Herbal
Facebook страница Cvetita Herbal
YouTube канал Cvetita Herbal
Инстаграм Cvetita Herbal

Cvetita Herbal - Who we are?

Cvetita Herbal Ltd. is specialized in food supplements production and liquid extracts, made from high quality selected herbs in innovative way. Our method of extraction of useful substances from the plants provides possibility for achieving the highest