HAYA Labs - САЩ

HAYA Labs - САЩ

HAYA Labs - Be Healty Stay Healty!

HAYA LABS e вoдeщ пpoизвoдитeл и диcтpибyтop нa виcoĸoĸaчecтвeни, здpaвocлoвни и ĸoзмeтични пpoдyĸти, ĸoйтo cтapтиpa cвoятa дeйнocт пpeз 2011 гoдинa в CAЩ. Oт тoгaвa, мapĸaтa ycпявa дa изгpaди cвoя имидж и peпyтaция зa виcoĸo ĸaчecтвo и пpoфecиoнaлизъм. Koмпaниятa пpeдлaгa нa cвoитe ĸлиeнти гoлямo paзнooбpaзиe oт нaтypaлни eĸcтpaĸти и paзнooбpaзни xpaнитeлни дoбaвĸи c дoĸaзaнa eфeĸтивнocт. Mapĸaтa пpитeжaвa GMP (Good Manufacturing Practice) cepтифиĸaт, ĸoйтo гapaнтиpa ĸaчecтвoтo и чиcтoтaтa нa вcичĸи пpoдyĸти.

HAYA LABS е основана през 2011 г. и през последните години бързо се утвърждава като световен производител и дистрибутор на висококачествени хранителни добавки за здравето, красотата и спорта.
 
Компанията работи единствено със сертифицирани  фабрики и производствено оборудване и си сътрудничи с найдобрите лаборатории по света. Висококачествените изходни суровини за разработката на суплементите се набавят от найдобрите доставчици в световен мащаб. Доказателство за чистотата на продуктите, за безкомпромисното качество и стриктния контрол над производствения процес са множеството награди и сертификати.
 
Човешкото тяло е сложен биомеханизъм, който се нуждае от прецизно подбрани комбинации от вещества, за да реализира и оптимизира максималния си потенциал. Иновативният подход и стремежът към развитие са основни градивни елементи в амбицията на HAYA LABS да задоволи всички потребности на своите клиенти. Портфолиото на компанията обединява над 300 продукта от най-високи клас и качество. Специално разработените формули на HAYA LABS са подходящи за хора, които се стремят към постигане на подобро здраве и балансиран стил на живот, за хора със здравословни проблеми, за активно спортуващи.
 
Продуктите на HAYA LABS са верен партньор на всеки, който се стреми към здравословен и хармоничен начин на живот. Екипът на компанията залага на активни съставки с натурален произход, за да разкрие тайните на природата и да предостави на клиентите си ползите от множеството положителни ефекти на натуралните екстракти.
 
HAYA LABS предлага и суплементи за спортисти от всички нива – професионалисти и любители. И тъй като атлетите имат високи изисквания и преследват конкретни върхови постижения, с всеки продукт от богатото си портфолио компанията дава отговор на техните нужди.
 
Едва за няколко години HAYA LABS успя да спечели доверието на хиляди клиенти по целия свят и да се наложи като символ на безкомпромисно качество.
 
„Нашата мисия е да помагаме на милиони хора навсякъде по света да подобрят качеството си на живот и да повишат удовлетвореността си от всекидневието, като ги насърчим да живеят здравословно и да се грижат за своите тела. За да се справим с това предизвикателство ние разработваме продукти, които не само оказват подкрепа за здравето и спортните цели, но и са произведени с най-чистите суровини. Работим само с най-добрите експерти и никога не правим компромис с технологичния процес. Нашата цел е да осигурим здравословни и безопасни хранителни добавки за Вашите нужди. Ето защо нашата компания инвестира в множество проучвания и използва най-новите и иновативни технологии на производство. Както служителите, така и клиентите на HAYA LABS, споделят тази мисия. Заедно ние сме партньори за един по-добър живот.”

 

»»» Вижте всички продукти на »»» Haya Labs в нашия каталог

 

Уеб сайт Haya Labs
Facebook страница Haya Labs
YouTube канал Haya Labs

HAYA LABS on Arnold Classic Europe 2017 EXPO

Our booth was visited by thousands of fans Innovative design of the booth was widely appreciated We gave away to the visitors a thousands of flyers We provoked interest in even in professional athletes