Naturalico - САЩ

Naturalico - САЩ

Cvetita Herbal - Нашата мисия има за цел да помогне на хората да водят здравословен начин на живот.

 

Хората в България са едни от най-малко спортуващите в Европа, водим и по консумиране на вредни храни и тютюнопушене сред младите хора.

 

Ежедневно си поставяме за цел преборване на проблемите в съвремието, свързани с храни с ниско качество, понижената физическа активност на обществото, претоварване, стрес, понижен имунитет на организма в резултат различни вируси и бактерии и замърсена околна среда, репродуктивни проблеми и др.

 

Предлагаме наши собствени качествени продукти - течни екстракти, пробиотици и продукти на капсули. Течните екстракти са изцяло натурални билкови екстракти. Разработени по специална технология, благодарение на която се запазват полезните вещества от билките в готовия продукт. Така се създава качествен, натурален продукт, най-важното без изкуствени консерванти и оцветители. Една част от използваните билки за извличане на продуктите са с изцяло български произход, известни в цял свят със своите качество - Бабини зъби. В пробиотичната серия се използва най-силния щам на бактерията Бациликус булгарикус. Винаги се стремим да предлагаме изчерпателна, подробна и качествена информация за ползите от продуктите, както и обща информация, целяща запознаване на повече хора с цялостното значение на грижата за здравето.

 

Екипът се увеличава постоянно. Всеки се стреми да се развива в областта, който го вълнува, да се обучава допълнително, да дава нови, интересни предложения, съобразени с цялостната идея и мисия на фондацията.

 

Основните ни таргет групи са три:

- Хора, които търсят, харесват, оценяват и се интересуват от всяка наша инициатива и дейност. Хора, които търсят натурален начин за подобряване качеството си на живот.

- Втората група са хората, активно спортуващи, стремящи се към постигане на определена физическа форма, спазване на определен хранителен режим, за постигане на максимални спортни резултати.

- Третата група са хора с активно ежедневие, подложени на стрес, търсещи качество.

 

Нашата мисия е да помогнем на хората да водят здравословен начин на живот.

 

»»» Вижте всички продукти на »»» Naturalico в нашия каталог

 

Уеб сайт Naturalico